Kako sakriti odnos na Facebooku za neke ljude

Facebook je jedna od društvenih mreža koja je izazvala više utjecaja širom svijeta od svog nastanka, prije više od desetljeća, a istina je da smo u prisutnosti platforme koju milijuni korisnika širom svijeta koriste. svakodnevno, konkretno više od 2.000 ljudi iz cijelog planeta. Iako je platforma već više od 13 godina, svi znamo da postoje djeca koja koriste ovu aplikaciju čak i uz dopuštenje svojih roditelja, nešto što ne smijemo ignorirati.

Sljedeće što možemo reći u tom pogledu je da su se pojavile mnoge tvrdnje uzimajući u obzir sve elemente Facebooka koji su izravno povezani s privatnošću, odnosno sigurnost osobnih podataka koje dodajemo ovoj platformi. Istina je da, iako se Facebook u posljednje vrijeme poboljšava u tom pogledu, još uvijek postoje stvari koje treba riješiti. Znamo da u određenim slučajevima možemo birati koji ljudi mogu vidjeti naše stvari, a danas idemo s vezama .

Ono što se dešava je da, očito, mnogi ljudi koji imaju vezu na Facebooku i koji su stavili informacije za svakoga da vide, žele to učiniti mnogo privatnijim tako da samo neki ljudi mogu vidjeti imaju li vezu, Srećom, moramo vam reći da u ovoj vrsti slučaja postoji rješenje koje možete uzeti u obzir, a to će vam omogućiti da odaberete vrlo specifično koga želite vidjeti vaše osobne podatke, a koji nemaju pristup .

Kako sakriti Facebookov odnos

Prva stvar koju morate imati na umu je da propisi o privatnosti Facebooka obično dolaze bez ikakvih ograničenja, pa ćete ih morati sami mijenjati. Morate biti svjesni, u ovoj vrsti situacije, da su ti podaci zadani za prijatelje ili opću javnost, pa ako ih niste promijenili, svatko će imati pristup do njih. Da bismo to izmijenili, moramo ući u naš Facebook zid i odabrati opciju Uredi profil, naravno .

Vidjet ćete da vam sustav omogućava da odaberete za modifikaciju mnoge aspekte koje imamo pri ruci, iako konkretno moramo ostati s Odnosom, odabirom na olovci urediti konfiguraciju ovog odjeljka koji je nama zanimljiv. Vidjet ćete podatke osobe s kojom imamo vezu na Facebooku, a zatim, s lijeve strane, nekoliko opcija za one koji mogu vidjeti vaš Facebook odnos, tako da ga možete prilagoditi u najvećoj mogućoj mjeri.

Kada uđete u prilagođavanje, pronaći ćete različite opcije, uzimajući u obzir da prvi kaže Podijeliti s: i drugi Ne dijeliti s:, tako da možete u potpunosti prilagoditi sve te sadržaje, kako zamišljate. Na isti način trebate znati da možete detaljno odabrati s kime podijeliti, pisati sva njihova imena nakon dijeljenja ; tako da nije teško iskoristiti ovu funkciju društvene mreže, naravno.