Kako se ne pojavljuju na mreži u WhatsAppu?

Privatnost u aplikacijama je vrlo važna, kada se spajamo u nekim društvenim mrežama kao što je Facebook možemo sakriti naš online status u chatu kako bi u osnovi nestali i nitko nas ne može vidjeti. No, iako u WhatsAppu, na primjer, imamo mogućnost da sakrijemo našu posljednju vezu kad god koristimo aplikaciju, poznati " Online " će se i dalje pojavljivati. Nešto što je iz opcija WhatsAppa malo komplicirano konfigurirati.

Uklanjanje WhatsApp statusa za mnoge je pomalo komplicirano i to da opcija koja uvijek generira aplikaciju skriva našu posljednju vezu, ali u svakom slučaju uvijek znate jeste li online ili ne, ali to je zbog mnogo razloga uvijek, bavi se njima s obzirom na privatnost i sigurnost, ali ljudi to shvaćaju vrlo loše s obzirom na privatnost, to je da nismo obvezni pokazati se online, nitko ne mora biti svjestan naših aktivnosti, mnogi su šokirani ovu temu, i to je nešto što uzrokuje kontroverze, onda ovdje u miracomohacerlo.com ćemo vam pokazati da je uklanjanje je nešto jednostavno, mi objasniti kako to učiniti.

Ukloni status na mreži

Učiniti ovu prilagodbu možemo promatrati, jer pomaže sakriti posljednju vezu na ovaj način, nitko neće znati kada je zadnji put bio aktivan u whatsappu, u svakom slučaju ako niste sigurni da je ova metoda učinkovita, najbolja, ako ne i sva alternativa imati bolju privatnost je instalirati WhatsApp plus, ovo je neslužbena verzija WhatsApp ali u svakom slučaju, to je izvrsna izvedba, i veće pogodnosti.

Whatsapp plus To je lagana aplikacija i sa svim prednostima WhatsAppa, ali s posebnim pogodnostima, međutim moramo upozoriti da se ne može lagano skinuti s bilo koje stranice, preporučljivo je to učiniti na pouzdanim stranicama koje inspiriraju sigurnost, jer možete Zauvijek završiti zabranjeno iz WhatsAppa i ako predstavlja ozbiljan problem, u svakom slučaju preporučujemo da posjetite naše veze vezane uz ovu temu i da u svakom slučaju pišete u komentarima, rado ćemo vam pomoći.

Ideja o uklanjanju " Online " aplikacije je imati malo više kontrole nad našom privatnošću i na taj način biti u mogućnosti odgovoriti na poruke kad god želimo, a da nam nitko u osnovi ništa ne kaže.

Nije uopće novo da je pitanje takvih prijava veliki problem u odnosima, na primjer, na taj način pokušati održati dobru privatnost od samog početka je neophodno kako bi se izbjegli problemi s tom osobom, osim toga možete imati i druge razloge da biste mogli održavati svoju privatnost što je više moguće.

Uklonite WhatsApp Online

Prije svega, idemo na WhatsApp, u konfiguracijski dio i nakon toga idemo tamo gdje Account kaže. Ovdje morate otići u privatnost i na ovom mjestu pritisnite u stanju, jednom tamo možete odabrati tko želite vidjeti svoj status ako će " Svi ", " Vaši kontakti " ili " Nitko " očito odabrati Nitko i na taj način neće moći vidjeti kada se povežete

Na taj način možete ukloniti WhatsApp online i kao što možete vidjeti to je jednostavna metoda kako bi naučili kako se ne pojavljuju online u WhatsApp 2016 i 2017. Imajte na umu jednu stvar i da je to, iako nitko neće vidjeti da ste online na isti način ne možete vidjeti bilo tko online, baš kao i dvostruko plava provjera kada konfiguriramo ovo tako da nas nitko neće vidjeti jasno je samo da ne možemo vidjeti je li netko online ili nije.

Ali sve u svemu to je jedini i najučinkovitiji način za skrivanje WhatsApp Samsung online na iznimno učinkovit način, od tamo također možete konfigurirati svu privatnost vašeg WhatsApp računa tako da nitko ne može vidjeti apsolutno ono što radite.

Uklanjanje statusa WhatsApp na mreži

WhatsApp online status kao što smo komentirali ostavlja nas bez privatnosti i to je da mnogi ljudi dijele ovu misao, onda smo vidjeli obvezu da te informacije prenesemo u koaliciju, samo da bismo se pojavili na mreži, naši kontakti saznaju jesmo li aktivni ili ne u chatu, a to je neugodno jer su, iako smo onemogućili posljednju mogućnost povezivanja, ionako mogli vizualizirati status.

To je proces koji će raditi u čitavom nizu mobilnih uređaja koje Android, IOS, između ostalih, samo treba imati najnoviju verziju istog, tako da smo sigurni da će biti potpuno eliminiran.

  1. Unesite konfiguraciju WhatsApp.
  2. Mogućnost računa
  3. Pravila.
  4. stanje
  5. Pojavit će se tri opcije: Svi, Moji kontakti, Nitko, zbog ove tri ne odabiremo nikoga, na taj način nitko ne vrijedi zalihosti koje možete vizualizirati svojim WhatsApp statusom.