Ako ne preuzmete ovu aplikaciju, Facebook će izbrisati vaše fotografije

Iako je istina da većina korisnika vjerojatno ne koristi Facebook baš sada za toliko svrhe da je u vrijeme masovne pojave te društvene platforme u to vrijeme još uvijek najpopularnija mreža na svijetu. I da čak i ako ostavimo svoje misli na Twitteru ili prenesemo naše najbolje fotografije na Instagram, Facebook je još uvijek tu, čuvajući mnoga od naših najdragocjenijih uspomena .

Međutim, to je na razini korisnika, ali ako razmotrimo što se događa na tržištu, ne možemo izgubiti iz vida činjenicu da tvrtka Marka Zuckerberga ne počiva u svojoj želji da se i dalje koncentrira i održava javnost . Nije uzalud, to je jedna od internetskih tvrtki koje su u posljednje vrijeme izrasle najviše, dobivši čak i aplikacije trećih strana među kojima moramo spomenuti WhatsApp.

Novost je sada povezana s istim načinom na koji nas je Facebook prisilio da njegov Messenger sustav za razmjenu poruka upotrijebimo kao samostalnu aplikaciju, inače ne možemo pristupiti porukama koje dolaze od drugih korisnika; Sada se čini da najvažnija društvena mreža na svijetu želi zadržati naše fotografije .

Koje planove ima Facebook za naše fotografije?

Što se događa je da, iako mnogi od nas znaju da je Facebook pokrenuo svoju Moments aplikaciju prije nekog vremena kako bi prikupio sve naše fotografije učitane na društvenoj mreži, sada je tvrtka promijenila svoju politiku. Vijesti o posljednjim satima ukazuju, iz nekih informacija koje je objavio sam Facebook, da oni koji ne preuzimaju trenutke, mogu ostati bez naših dragih fotografija.

Ako se pitate o tome koje fotografije možete izgubiti ako ne instalirate Moments, morate znati da iako mnogi ne odlučuju da sve svoje fotografije prenesu na svoj Facebook zid, u nekim slučajevima mogli su postaviti potpunu sinkronizaciju fotografija. koje su uzeli s društvenom mrežom, pa u tom slučaju sigurnost svake od njihovih slika mogla bi biti u opasnosti.

Bila je to opcija koju su posebno odabrali oni korisnici koji su željeli podijeliti sve svoje slike s prijateljima, bez potrebe za klađenjem na aplikaciju treće strane, ali sada bi mogli biti prisiljeni preuzeti Moments ako žele nastaviti računati na njih - Barem su to bile informacije koje su objašnjavale.

Koje će fotografije Facebook ukloniti?

Ako želite znati koje slike Facebook planira obrisati nakon što stigne 7. srpnja, morate znati da se upravo u onima koji se pojavljuju u mapama pod nazivom "sinkronizirani" ili "sinkronizirani s telefona" u odjeljku slika našeg računa koje možemo vidjeti na računalu. I premda neki korisnici neće imati, drugi će imati stotine, stoga budite oprezni.

Naravno, ne bismo smjeli biti naivni i moramo znati da Facebook objavljuje ovu odluku s oko mjesec dana unaprijed kako bi svim korisnicima dao što brže preuzimanje Momentsa na svojim uređajima. I naravno, ne radi se o bilo kakvoj primjeni, već o nekoj aplikaciji koja je razvijena posebno od najpoznatije društvene mreže na svijetu, pa je bolje obratiti pažnju na nju ako ne želimo izgubiti slike.

Na taj način, oni koji ne preuzmu trenutke prije 7. srpnja izgubit će mnoge od svojih najvažnijih fotografija, tako da u svakom slučaju preporučujemo instalaciju aplikacije, a kada je prijenos tih slika proizveden, možemo pregledati sve U ovom slučaju, koje nas fotografije zanimaju, a koje nisu, ali ni u jednom trenutku ne gube iz vida rizik uključivanja trenutaka .

[sociallocker id = "12172"] Preuzmite Facebook Moments na Android / iOS [/ sociallocker]