Što se događa ako izbrišem podatke iz Trgovine Play

Budući da je uvijek Android imao svoje "tržište" ili "tržište". Ranije se nije zvao Play Store kao što to sada znamo, ali je njegova funkcija bila ista, preuzimala aplikacije za operativni sustav i na taj način uživala u njima na uređaju, dodajući različite značajke koje su koristile tehnologiju telefona ili tableta u pitanju.

Zato, iako možete dobiti aplikacije putem drugih trgovina, pa čak i preuzimanjem APK-ova istih koje možete instalirati na svoj mobitel (iako za to morate imati nepoznate izvore) Istina je da je način na koji praktičniji i sigurniji je to učiniti izravno iz Google trgovine, iz Play Store-a.

Izbrišite podatke iz Trgovine Play

Ali što se događa ako izbrišete podatke iz Play Store-a? U stvarnosti se ne događa ništa "nepopravljivo", istina je da kada jednom izbrišete podatke i predmemoriju Play Storea, ono što se dogodi je ista stvar koja će vam se dogoditi svim aplikacijama.

Nakon što ponovno pokrenete Trgovinu Play, od vas će se tražiti da se svi podaci prijavljuju i to je to. To ne utječe na sve aplikacije koje ste već preuzeli, niti će uzrokovati da morate ponovno preuzeti nešto, u stvari jedina stvar na koju ćete biti pogođeni je da se morate ponovno prijaviti i ništa više od toga.

Obrišite predmemoriju Play Store

Čak je i idealan i preporuča se da svaki put često izbrišete podatke i predmemoriju Play Storea, općenito u većini aplikacija koje svakodnevno koristite poput ovog ili Facebooka, da biste vam dali primjer, dobro je da obrišete sve podatke od njih ne gubite ništa jer jedino što ćete morati učiniti je da se prijavite i sada.

No mnoge pogreške, problemi pri učitavanju slika u Play Storeu i Facebooku kako bi slijedili primjer, rješavaju se brisanjem podataka ili predmemorije aplikacija, to je znatno učinkovit način rješavanja većine vremena, svih pogrešaka koje se mogu dogoditi. mogu vam dati neku prijavu.

Stoga uvijek preporučujem da prije nego što bilo što učinite, kada neka aplikacija radi na pogrešan način, prvo pokušajte izbrisati sve podatke i predmemoriju, a zatim, ako ne radi, počnite istraživati ​​razlog.